10 iunie 2009

Inca doua carti

Au venit si ultimele doua carti din comanda de luna asta. Prima este o carte cu noduri. Foarte simpatica si utila. Este din colectia Collins ca si celelelate carticele de buzunar.
De la 2009_06_10
A doua carte este despre Whittling... In traducere ar insemna ciopleala in bucati mici de lemn (crengute). Nu e neaparat o arta ca cioplitul in adevaratul sens al cuvantului. As asocia termenul mai mult cu spartul semintelor la coltul strazii. Numai ca in loc sa spargi semninte, cioplesti diverse figurine din crengute. Numai bun de petrecut timpul in camping :)
De la 2009_06_10
De la 2009_06_10

9 comentarii:

  1. buna.

    de unde la cumperi? de pe internet? poti sa-mi spui te rog de pe ce site; si prin ce serviciu de curierat le aduci in tara?

    multumesc anticipat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Le cumpar de pe ebay.co.uk de la diverse magazine virtuale. Vin prin posta romana in circa 5 zile.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc frumos pentru reply :)
    nu credeam ca Posta Romana e asa de reliable... totusi, o sa ma uit sa vad daca nu exista si alte servicii de curierat mai safe, care ar putea trimite coletele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Calatorul spunea...

    Prin curierat platesti de te rupe. Unii vanzatori au optiunuea "ensurance" la trimitere. Asta inseamna ca trebuie sa semnezi ca ai primit pachetul. Altfel posta raspunde. Pana acum am am doar 2 probleme cu comenzile dar nu la cele cu carti.

    Am comandat niste sfoara de pe e-bay care nu a mai ajuns. Am anuntat vanzatorul care a anuntat la el posta. Dupa doua luni am primit banii inapoi.

    Al doi-lea incident a fost acum cateva saptamani cand am comandat niste sticlute. Din 10 au ajuns 8. Postasii nostri au deschis pachetul la colt si au furat 2 sticlute. Partea buna este ca am dat doar 30 de lei pe alea sa ca nu a fost pierdere mare. M-a deranjat faza dar nu am avut ce face pt ca de-abia acasa am remarcat.

    Deci nu-ti face griji prea mari. Cartile ajung. Am vazut oameni la posta care ridicau carti de la Amazon.com.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut.
    Dacă aș cumpăra o carte de pe ebay.co.uk....nu ști cam care ar fi prețul de transport?
    Mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca livreaza in europa, iti afiseaza acolo pretul.

    RăspundețiȘtergere
  7. putin offtopic: am vazut ca esti fan Collins Gem. am cumparat si eu cateva carti de la ei si as fi vrut sa vad ce contin inainte sa le cumpar, si am vazut ca ei ofera aceasta posibilitate chiar pe site-ul editurii http://browseinside.harpercollins.com.au/

    sper ca am fost de folos :)

    RăspundețiȘtergere