10 iunie 2009

Whittling - Cap de caine

Inspirat de noua carticica, astazi in plimbarea mea prin Herastrau cu bicicleta, am luat si briceagul cu mine. Furtuna de saptamana trecuta mi-a oferit lemn din belsug. A trebuit sa gasesc doar un loc mai retras unde sa stau.
De la 2009_06_10
De la 2009_06_10
Dupa cum se vede m-am jucat acasa si cu aparatul de pirogravat pe el :) Am indraznit chiar sa incerc sa fac un mic peisaj :)
De la 2009_06_10
Cam atat. Numai bine!

11 comentarii:

  1. It looks great, very well carved.
    Sorry I can't write Romanaian!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si suflet de artist..........

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank Sam_acw. I can speak english so it's ok. I'm wondering how can you watch a blog writen in a language you don't undersand :)

    @Dakus. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. faina chestie. din pacate pentru mine, eu nu am atata imaginatie, imi e mai usor sa reproduc. felicitari si pentru indemanare si pentru viziune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai si eu sufar de aceeasi chestie :) Pot doar sa reproduc :) Si sa aduc "inbunatatiri" eventual. Daca te uti in postul anteriaor cu cartea ai sa vezi acolo capul de caine dupa care m-am inspirat. Deci nu sunt asa de artist ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. I started following after you posted the link on BCUK - I follow other blogs in languages I don't know too and can usually get the gist of what's going on.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok Sam. You can ask when you need more info. I'll try to answer :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata super. Cum spuneam si pe forum, apreciez traditia, inclinarea ta spre natura si latura artistica a bushcraft-ului; este, intradevar, ceva deosebit in legatura asta ferala cu natura.
    In ceea ce priveste canutele pe care le faci, lingurile, furculitele si orice alt obiect pe care il manufacturezi, parerea mea este ca forma lor bruta, cu mici imperfectiuni, cu suprafata aspra, semi-finisata este cea care le da caracter, le face unice. De aceea eu unul nu le-as slefui cu hartie abraziva.
    Succes in continuare in ceea ce faci, pentru ca faci bine :)

    Korbin

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.