12 decembrie 2009

Proba honey stove.

In sfarsit am reusit sa mai ies si eu din casa. Exact in prima zi cu ninsoare in Bucuresti. Nu a fost cine stie ce ninsoare dar mi-a placut.

M-am plimbat ca de obicei prin padurea Baneasa. De data asta am mers pe undeva prin spatele poligonului de langa gradina zoologica.

Am luat si sobita cea noua cu mine. A fost pentru prima data cand am folosit-o. Printre gunoaiele din padure am gasit si niste folie de aluminiu din aceea groasa pentru gatit in ea. Am folosit-o ca sa pun sobita pe ea ca sa nu ard lemnul de dedesubt.
Cand este demontata pare fragila dar o data montata este foarte solida. Mi-a luat vreo 20 de minute sa stabilizez focul. Adica sa se intretina singur fara sa suflu. Se putea si mai bine dar m-am cacait prea mult cu betisoare prea subtiri care ardeau foarte repede. Si ca de obicei nu mi-am facut un stoc mai mare de betisoare :). Dar dupa aceea am folosit lemne de grosimea degetului mare care ardeau mai mult.

Mi-am facut o supa si o cafea. Bune! :)

Dupa aceea stanga-nprejur spre casa.

P.S.
Am gasit si excremente de Caprior (Capreolus capreolus sau Roe Deer in engleza).


From 2009_12_12
Excrementele de caprior au 10-14mm lungime si 7-10mm latime.
Forma "maslinei" este rotunjita la un capat si tuguiata la celalat.
Cand se gaseste cate o "maslina" singura inseamna ca defecarea s-a produs in mers. Altfel se gasesc gramezi.

2 comentarii:

  1. salut. imi permiti sa iti dau un sfat ? in legatura cu "lovirea" amnarului (stiu ca nu se loveste, dar nu imi vine acel cuvant la ora asta).
    http://yfrog.com/jbamnarj
    tu lovesti ca in fig A. din propria experienta am aflat ca e mai eficient si ai mai mult control daca utilizezi metoda B. sper sa iti fie de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inteles ce zici. Sa "tai" amnarul :). Am incercat mai demult si gasesc cam grea tehnica.
    Mersi :)

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.