14 octombrie 2011

Canoe - prima fază gata

Am terminat prima faza a constructiei si cea mai importanta. Acum urmeaza de slefuit si de pus fibra. Din pacate pentru fibra trebuie sa astept luna mai a anului viitor cand temperaturile vor fi iar peste 20 de grade.










Am făcut câteva greșeli pe care le-am cârpit. Dar în mare sunt mulțumit având în vedere că este prima ambarcațiune pe care o fac :).
Continuarea la anul (asta dacă nu găsesc între timp vreo metoda să încălzesc spațiul din jurulul canoei).
Alex

7 comentarii:

  1. Arata tare bine. Sa vedem cum pluteste, mai la vara... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain, felicitari.
    Trebuie sa pluteasca... principiul lui Arhimede :)
    Acuma pentru a vedea daca nu intra apa... se poate folosi si principiul invers, adica sa bagi apa inauntru si sa vezi daca nu curge :) pe unde nu curge nu pate nici intra...
    Acuma gluma, gluma, insa stiam ca D2 nu rezista la umiditate permanenta, si daca vrei sa te plimbi cu ea, cam este. Sau vine peste un strat de fibra care protejeaza imbinarile.
    Felcitari inca o data! Fain proiectul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu conteaza cu ce lipesti. Totul vine facut sanvis in fibra de sticla care va proteja si va ma solidifica canoea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, super proect!spor la treaba in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alex draga am un prieten care se ocupa cu asa ceva,adica cu ambarcatiuni, si mi-a zis ca peste stratul de lemn poti sa dai linistit cu lac special de ambarcatiuni.Lacul il gasesti in orice magazin cu articole de constructii. Poate fii si varianta care o vrei tu cu fibra dar cred ca te va costa cu mult mai mult.Poti sa iei legatura cu cei de la West din Arad pentru detalii la partea de canoe.Ei cu asa ceva se ocupa si confectioneaza.
    Tare faina jucaria si sper sa te bucuri din plin de ea.

    SE

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc. Eu lucrez dupa manual :). Doar cu lac nu tine. Daca m-am inhamat la asa ceva sunt dispus sa cheltui :). Problema e ca la noi nu prea gasesc lemn calumea :). Lacul il dau la urma peste fibra ca sa protejeze impotriva ultravioletelor. Se gaseste in orice magazin mai mare lac pentru ambarcatiuni.

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.