16 martie 2012

Update...

Câteva persoane m-au întrebat ce se întâmplă cu blogul și de ce nu am mai postat în ultima perioadă.

Din păcate sunt nevoit să-l abandonez o perioadă nelimitată de timp. În ultimii ani am reușit pentru prima dată în viață să ajung la un echilibru atât pe plan financiar cât și profesional. Din păcate acest echilibru a început să se destrame în ultimele luni când au început să se facă niște schimbări la serviciu și care îmi vor afecta atât veniturile cât și confortul psihologic la muncă.

Și cum nici un necaz nu vine singur, a trebuit să-mi consum toate economiile ca să acopăr pagubele produse de o persoană pe care eu și cu fratele meu am ajutat-o.

Cum am spus într-o postare anterioară, știu să fac multe lucruri dar din păcate nu sunt în stare și nu am curajul să încerc să câștig bani din ele. Mereu am depins de siguranța unui serviciu. Așa că dacă serviciul este instabil și eu sunt instabil.

Multumesc.
Alex

11 comentarii:

  1. nu-s de acord cu tine.
    macar de refulare sa mai scrii din cand in cand.
    oricum, sa ai bafta in continuare, indiferent ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa fii de acord. Nu mai imi sta mintea decat la "ce ma fac daca raman fara serviciu". Nu are cine sa ma ajute. Fratele meu are 30 de ani si inca nu are serviciu. Nu e vorba ca nu mai vreau dar nici macar nu ma mai pot gandi la altceva. Azi am citit niste mailuri si mi-am adus aminte de blog...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt perfect de acord cu tine Alex si stiu prea bine cum e sa treci prin perioade din astea ...
    Multa bafta si revenire cat mai grabnica !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. te inteleg perfect, Alex... iti tinem pumnii si iti uram bafta la rezolvarea problemelor. noi suntem aici cand te vei intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa bafta omule, iti tin pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Alex ... si eu te inteleg, dar cu toate acestea nu pot fi de acord. Si eu trec prin momente nu tocmai usoare ... ca probabil marea majoritate dintre noi. Ce am realizat in ultimele luni este ca suntem un popor foarte talentat, chiar ingenios ... dar nu stim sa ne vindem pilelea scump si demulte ori avem atitudinea fatalista a ciobanului din Miorita. Cu aceasta atitudine fatalisto-pesimista nu pot fi sub nici o forma de acord. Asa ca astept in continuare vesti bune si postari. Mult succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fa ce ai de facut Alex, sa iti fie bine! Te apreciez si te astept!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti doresc sa poti trece cat mai usor peste momentele mai dificile din viata ta. Avem nevoie de tine Alex! Sa nu uiti asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Alex, sa dea Domnul sa-ti rezolvi cit mai curind problemele si sa ne bucuram impreuna de acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  10. ...daca ai stii tu Alex cat de mult inteleg eu situatia ta actuala!
    Desi suntem generatii diferite.

    Am 46 de ani si la 1 aprilie se implineste exact un an de cand suntem someri atat eu cat si sotia.Practic de la acea data nu o sa mai avem nici ajutor de somaj.
    Eu,sotia si fiul meu(...tot Alex)traim din banii castigati in sezonul trecut de vara de sotia mea in Italia.Iar eu, care de asemenea ma pricep la tot felul de chestii,mai castig mici sume ocazional, cu asta.
    Problema mea cea mai mare,legata de un eventual job,e varsta.

    Bugetul nostru lunar pana anul trecut era de 1600 euro net.
    Acum e de opt ori mai mic.Si nici noi nu avem sprijin din partea familiilor.

    ...asa ca,repet,te inteleg.
    Dar rugamintea mea este sa nu disperi.Esti tanar,traiesti intr-o zona cu multe oportunitati si ai multe talente.Fii optimist,indiferent ce se v-a intampla la(cu)locul tau te munca.Incearca sa comunici cat mai mult.Scrie in continuare si publica articole si impresii pe acest blogg.
    Nu te inchide in tine si nu te lasa prada disperarii,pentru ca e un dusman feroce,neinduplecat.
    Nu ti se intampla numai tie lucruri mai putin placute.Tuturor ni se intampla!Mai devreme sau mai tarziu.E o chestiune de timp doar .
    Si stii bine doar:
    ...ce nu ne omoara ne intareste!

    RăspundețiȘtergere
  11. iti doresc succes! si fii doar atent in jurul tau cu rabdarea cu care cioplesti si sigur vei gasi solutii...
    imi place ce faci si stii prea bine ca nu toti cei care te citesc lasa si un semn, insa ei se bucura cand tu te bucuri si iti urmezi pasiunea.
    cu bine.

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.