25 septembrie 2009

O carte utila

Am reusit sa gasesc o carte despre trapping. Aceasta carte circula si in format electronic pe internet iesita de sub copyright din cate stiu. Eu am vrut varianta pe hartie care sa poata fi luata pe teren. A aparut pentru prima data in anul 1881. Tara de origine: Canada.

De la 2009-09-25 Hanorac

De la 2009-09-25 Hanorac

De la 2009-09-25 Hanorac


Abia astept sa ies sa exersez din ea.

ATENTIE!!!
Cand zic "exersez" nu ma refer la faptul ca ma duc sa omor animale. In Romania este interzisa vanatoarea cu capcane si se pedepseste cu inchisoarea.
Prin exersat ma refer la procesul de constructie si la mecanica capanelor care este imposibil sa nu starneasca curiozitatea oricarui baiat/barbat posibil si fete :).

Amatorii de asa ceva trebuie sa aiba grija ca la terminarea experimentului, capcana sa NU ramana in stare functionala. De asemnea NU va "jucati" in zone populate unde ati putea pune in pericol sanatatea/viata altor persoane sau animale de companie. O faceti pe raspunderea voastra.

Aceste cunostinte va pot ajuta, pe langa faptul ca puteti sa va asigurati hrana intr-o situatie critica (cam exclusa posibilitatea in Romania), la dezamorsarea eventualelor capcane lasate de idioti sau braconieri (tot idioti si astia) fara a va pune sanatatea/viata in pericol.

Cartea o gasiti pe ebay.com sau ebay.co.uk (o aduc tot din America/Canada).
Poate fi gasita si pe internet ca download. Editia initiala a iesit de sub copyright.

Un comentariu:

 1. hmmm , totusi poti sa exersezi pe sobolani capcane!
  Nu ma pricepi la computerile astia, asa ca habar n-am cum sa ma incriu in blogul tau..totusi imi place blogul, ma bucura ca si in Romania exista asemenea pagini, nu numai prostii.
  Iti recomand sa iti cumperi (ca vad ca intelegi engleza, biblia bushcrafului ) Mors Kochanski :Outdoor Skills & Wilderness Survival

  De la el a mai invatat si Ray Mears, printre altele.

  Sa ai multa sanatate si vreme buna in "wildul" romanesc!

  cu respect, Pungucz Karoly

  RăspundețiȘtergere

Va rog sa va folositi porecla sau numele real pentru postarea comentariilor si NU nume de firme sau anonim. Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.