16 august 2009

Doua noduri utile.

In ultimele luni am mai invatat niste noduri. Printre aceastea se numara Double fisherman knot si Jug sling. Cei care practica alpinismul trebuie sa-l stie pe primul pentru ca este folosit la inadirea a doua corzi cu acelasi diametru. Eu l-am folosit pentru a regla lungimea sforii cutitului pe care il tin la gat.

Al doi-lea nod este un nod pentru carat sticle sau borcane. Sta foarte bine fixat pe gatul sticlei.

5 comentarii:

 1. Interesante; pe primul il folosesc la o cordelina prinsa de rucsac de care mai agat diverse chestii; o poti strange sau slabi foarte usor. Pe al doilea nu-l stiam; pare util dar cred ca trebuie sa am filmuletul dupa mine ca sa reusesc sa-l fac. Cred ca trebuie sa faci "antrenamente" des ca sa nu uiti toate nodurile astea. Succes in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e asa de greu de tinut minte. Dupa vreo 2-3 incercari nu mai ai nevoie de filmulet :).

  RăspundețiȘtergere
 3. Utile nodurile, dar ce faci somezi? Astept o noua postare de la tine. Niste noduri, o cana, cumparaturi, ceva...orice. MS :)

  RăspundețiȘtergere
 4. De primul nod stiam dar de al
  doilea....UTILE na-m ce zice...1001 intrebuintari
  http://bushcraft-iasi.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere

Va rog sa va folositi porecla sau numele real pentru postarea comentariilor si NU nume de firme sau anonim. Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.