7 ianuarie 2011

BCB Combat wash bag

Anul trecut prin toamna mi-am luat o trusa de baie pentru buna pentru camping numita Combat Wash Bag (creata pentru uz militar). Este tot de la BCB si am luat-o de la cutite-bushcraft.ro . Am inteles ca sa se gasesc asemenea truse si prin magazinele de genul Carefour dar nu stiu daca la aceeasi calitate.

Trusa este foarte incapatoare si usor de manevrat. Marimea ei o face utila pentru iesirile mai lungi dar nu neaparat. Daca nu este umpluta foarte mult poate fi carata si intr-un rucsac mai mic. Eu am luat-o de proba la iesirea de la Dunare si a stat foarte bine la capul meu.

Periuta de dinti din clip e tot de la BCB si o gasiti in acelasi loc. E foarte practica.

6 comentarii:

  1. Util articolul. Cred ca ar fi mai practic sa explici si in film (vorbind) ce filmezi. Oricum, faina trusa.

    Chiar ma intrebam de unde pot sa imi iau o trusa noua buna, ca cea veche s-a cam degradat dupa trecerea anilor peste ea si lungile drumuri suportate.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos,compact,util,are de toate,sa il folosesti sanatos.de mult tot vreau sa imi fac asa ceva si eu pentru ca am cutia acea de la real sau carrfour dar nu stiam cu ce sa o umplu,dar asa ca ai facut filmuletul m-am documentat,multumesc pentru informatii,inca o data foarte frumos si kitul si blogul,frumos

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am citit articolul tau acela de la Dunare unde ai fost cu baieti care scormoneau pamantul cu jeep-ul lor :)))) am ginit trusa deasupra ta acolo in adapost.Am si eu una acasa am achizitionato de la un magazin cu ceva ani in urma e o gentuta de la Nivea si a avut cateva produse e super incapatoare, o folosesc cand ma duc de acasa imi duc o parte din obiectele de igiena, iar calitatea chiar nu e de luat in ras e rezistenta si o am de peste 5 ani

    RăspundețiȘtergere
  4. Da. Intamplator tipul cu jeepul ala nu e din categoria celor care scormonesc pamantul oriunde decat la competitii. Doar ajunge cu jeep-ul in locuri unde nu prea ajunge lume multa. E mijloc de locomotie.
    Sa stapanesti sanatos gentuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos filmul dar am doua observatii.
    1. nu stiu cat tine de bushcraft aceasta trusa
    2. cred ca ar fi mai profesional si mai simplu pentru tine sa filmezi cu camera pusa pe un trepied astfel incat sa te poti folosi de ambele maini
    TOT RESPECTUL PENTRU PREOCUPARILE TALE.
    FLORIN

    RăspundețiȘtergere
  6. 1. Blogul se numeste Camping, outdoor, bushcraft :). Si acum sa fim seriosi, daca pleci o saptamana undeva nu te speli? Eu oricat de bushcraft as fi, fara hartie igienica, sapun si o pasta de dinti nu umblu. Trebuie sa stim sa combinam modernul si utilul cu vechiul :). Nu confunda cu survival-ul care e alta mancare.

    2. Nu suntem la TV asa ce ne permitem :)

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.