1 decembrie 2011

România te iubăsc...

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie m-am gandit sa va urez tuturor celor care mai treceti pe aici un calduros La Multi Ani!.

Legat de activitatea de pe blog va trebui sa mai asteptati. In ultimele luni m-am demoralizat destul de tare dupa ce am constatat ca nu sunt in stare sa fac anumite lucruri pe care am dorit le sa fac (nu ma refer la canoe :) ). De asemenea criza financiara incepe sa isi spuna cuvantul la serviciu asa ca am putin emotii si acolo. Desi stiu cate un pic din fiecare nu sunt in stare sa iau viata in maini si sa fac ceea ce imi place. Nu stiu nici sa ma vand ca sa gasesc ceva mai bun. Depind de un serviciu oricat de Tarzan ma cred. Am fost crescut cu mentalitate de sclav si oricat incerc sa scap de ea nu pot. E batuta in cuie undeva in mine.
Faptul ca nu ies din casa sa interactionez cu lumea cred ca este si una din cauze. Am ajuns intr-un punct in care nu vad nici o directie pentru viitorul meu. De cativa ani tot incerc sa aflu care este scopul meu pe aici si din pacate nu gasesc nici un raspuns.

Deci sunt in depresiile de toamna-iarna :)). Sper ca de la 1 ianuarie sa imi mai revin (si de obicei imi revin).
Luna Decembrie este o luna horror pentru mine :).

Toate cele bune.

Alex

4 comentarii:

  1. Alex, toate cele bune si tie. Moralul sus si cu incredere inainte. Las c-o sa treaca si decembrie si-o sa vina iara primavara :-) Pan la primavara s'auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar merge toate ca unse... cum ti-ai da seamna ca traiesti? Cand te ratacesti cobori pe-o vale...
    Si precum zic toti "profesorii de survivor", totul depinde de psihic; nu te lasa invins. Jungla, desertul... mic copil pe langa viata-n Romania si nu numai aici.
    Iti doresc sa gasesti cat mai repede "valea ta" :)... si sa iesi din pasa proasta in care zici ca ai intrat.
    La Multi Ani si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ca iese El, soarele si pe strazile noastre.

    Ti-am lansat la un moment dat pe mail o invitatie sa ne intalnim. Sunt convins ca ar fi productiv pt amandoi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate in ultima vreme nu mai imi sta mintea la blog si plimbari. Si sunt o fire mai singuratica. Nu prea ma intalnesc cu oricine oriunde :).

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.