14 aprilie 2013

La un grătar la Dunăre.

Îh! Cea mai tristă și deprimantă iarnă pe care am petrecut-o. În sfârșit a ieșit și soarele. Am fost sâmbătă la un grătar la Dunăre cu prietenii de la www.turecaiac.ro. Dunărea este foarte crescută și a inundat pădurile de pe mal, lucru care le transformă în niște zone foarte frumoase de explorat în caiac sau canoe.

Am intrat la apă pe Argeș și am coborât agale spre Dunăre. Ieșirea a fost foarte reușita. Cred ca toți au fost afectați de vremea rece și urâtă, iar soarele ne-a dat o stare placută tuturor.

Dacă mergeți pe Dunăre singuri trebuie să vă anunțați intenția inainte la Poliția de Frontiera. Dar va recomand să mergeți cu băieții de mai sus. Au prețuri extrem de bune și vă dau și de mâncare. Vă spune asta un zgârcit cu diplomă :-).

 

Toate cele bune!

Alex

3 comentarii:

 1. Salutare Alex,
  vad ca ai trecut de la infanterie la marina!
  Sa ai parte de plimbari cat mai frumoase cu canoea!

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut Marius! Pai mi-e mai la indemana sa ies pe apa decat la o padure calumea. Pe apa gasesc imediat linistea pe care o caut si nici nu e multa lume :).

  RăspundețiȘtergere
 3. faina plimbare... ma bucur ca ai mai scris ceva pe blog! zile cu soare!

  RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.