5 iulie 2011

La Pănătău

Pe 18 iunie (data din clip este gresita) am fost la Pănătău sa fac o tură că nu mai rezistam in București. Am fost exact în locul în care a avut loc prima întâlnire Bushcraft România.

În aceeași zi colegul nostru Marius Colac a avut nunta și botezul celui mic așa că i-am dedicat ieșirea pentru că timpul nu îi permite să mai iasă și știu că îi este dor.

Clipul nu conține decât peisaje așa că dacă vă plictisește ideea sariți peste :).În încheiere vreau să vă zic că iar trec printr-o pauză intelectuală așa că mai subțire cu postările in perioada următoare.

Ca fapt divers pentru cei pasionați de tehnologie: filmarea, editarea video și redactarea acestui articol s-au făcut cu un iPad.

Mă gândesc ca următorul articol sa fie de umplutură și să vă prezint niște aplicații de "bushcraft" pentru iPhone si iPad dar as vrea sa știu daca vă interesează ca să nu ard gazul degeaba :).

Alex

5 comentarii:

 1. Multumesc foarte frumos pentru urari, Alex!

  Sa contribui si eu cu ceva la videoclip: floarea aceea alba, frumoasa, pe care se gasesc doi gandaci de balegar se numeste aglica, are in pamant niste tuberculi mici precum arahidele, cica sunt buni de mancat cruzi sau fierti. Mie personal nu-mi plac la gust, parca as manca radacina de copac. Floarea aglicai e buna contra astmului, e diuretica si e buna, cel mai important pentru cei ce ies la plimbare, sub forma de ceai,contra diareii :). Restul cred ca sunt destul de cunoscute de catre cititori.
  Numai bine,
  Marius

  RăspundețiȘtergere
 2. Normal ca ne intereseaza. Sunt pe Mac de 5 ani, cu iphone la mine tot timpul si in plan de un iPad.
  Si ca ai adus vorba de aplicatiil legate de Bushcraft pe iPhone (cred ca au si variante de iPad) ti-as recomanda TreeID si KnotGuide ca sunt foarte utile.
  Mai sunt probabil si altele.
  Asteptam postul urmator

  RăspundețiȘtergere
 3. @marius super! Acum tre' sa ma duc sa verific :D
  @silvestro logic ca le am :D. Vreau sa imi iau in 1-2 luni si un iphone 4 :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Knot Guide am si eu. Am mai cautat " bushcraft " si am gasit o aplicatie cu bani a lui Jason Vance, care iti arata ce trebuie sa faci in anumite conditii. Select Desert -> find: food-> In desert you have rattlesnake, etc...this is how an animal print looks like -> Fishing...you have youtube video :|

  RăspundețiȘtergere
 5. Da. Pai multe sunt pe bani. Eu am cumparat cateva. Knot guide HD, iForest, SAS Survival, Birds of Britain HD. Pe bani cauta Double Dog Studios, au carti militare americane transpuse in aplicatii. Costa vreo 3 lei aplicatia. Acum nu stiu daca toate sunt compatibile si cu telefonul.

  RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.