31 mai 2009

Felinar

Plictiseala mare duminica asta. Mi-am adus aminte de felinare vazute pe net. Asa ca din plictiseala am suflecat o bere si am facut un felinar :).
felinar bushcraft
De la 2009_05_31
Foarte bun la camping. Cutii de bere se gasesc acum la orice margine de drum. Lumineaza binisor (m-am plimbat prin camera cu lumina stinsa) din cauza ca cutia reflecta lumina. De asemnea pe vant se roteste singura, datorita celor doua aripioare, stand mereu cu spatele la vant, asa ca nu se stinge.
felinar bushcraft
De la 2009_05_31
ATENTIE! Partea de sus se incinge foarte tare. Nu folositi nylon pentru a-l atarna (riscati sa se topeasca). De asemnea nu puneti mana direct. Puteti apuca felinarul de la baza. Legati de cheita cu sfoara normala. Daca legati cu sarma nu o sa se mai invarta.

5 comentarii:

  1. Super ! :))
    Prima data cand am vazut asta a fost, parca, la Ray Mears.
    Chiar functioneaza, sta cu "spatele" la vant si da destula lumina.

    P.S. : Daca tot te plictisesti...de ce nu postezi mai mult ? Chiar este deconectant blog-ul tau.

    Korbin

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai stiu pe unde am vazut. Cred ca la Woodmaster. Pe urma am vazut si pe youtube. E ingenioasa :)

    Legat de plictiseala si postari mai multe... Nu prea mai am inspiratie. Oricum acum sunt cu gandul la concedii :) Mi-am mai comandat niste carti pentru inspiratie. :)

    Oricum am cam terminat cu teoria. Acum trebuie practica dar nu prea apuc sa fac practica. Ori mi-e lene sa ma duc singur, ori mi-e teama sa nu se ia nu stiu cine de mine ca ce caut acolo. E nasol cand stiu ca nu am un loc inde sa nu ma intrebe nimeni nimic.
    Ma rog... Pana prin toamna cred ca vor fi mai rare posterile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare : daca cutia de bere nu mai are cheita atasata cum fac ? si la tine si la Wood master felinarul e prezentat cu cheita atasata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e intrebare asa ca sa nu zici ca n-ai intrebat, nu? :)

    Daca nu ar vea cheita as lega sfoara de un betisor la jumatate. Pe urma as baga betisorul prin gaura si gata. Ce zici? E ok? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :p .Chiar nu ma gandisem la rezolvarea asta . ma gandeam mai degraba sa fac o mica gaura in "capac" si sa trec sfoara pe acolo .

    RăspundețiȘtergere

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.